вторник, 17 ноември 2009 г.

Писмо / Обръщение към младите и будни младежи, които са под лапите на предателите на Македонското дело:


Ние не сме против хилядите будни младежи поддържащи политическата партия Вмро-Бнд.

Към тях се обръщаме като към наши Братя и искаме да им кажем следното:


Братя:

От името на все още живите потомци на Комитите и Воеводите от ВМРО искаме да ви кажем и да направим всичко възможно за да не бъдете заблуждавани от комунистическите доностници в лицето на вашият така наречен ``лидер`` Г-н К. Каракачанов:

Г-н Каракачанов и неговият баща са били и със сигурност той самият все още е доностник на бившата държавна сигурност и на бившите офицери които в ден днешен са бизнесмени преуспели матерялно на гърба на народните мъки и на македонските изселници, чиито имоти без капка срам господинът К. Каракачанов преписа на собственната си фундация наречена от него Вмро-Бнд.

Г-н Каракачанов и неговите господари до преди 20 години се бориха за комунистическата идея за създаване на отделна македонска нация.

Както всички добре знаете точно БКП към която е принадлежал и самият той още от началото на комунистическият режим в нашата мила Родина са подкрепяли идеята за създаване на балканска социалистическа федерация с преобладаваш сръбски елемент. Точно те караха нашите Братя Българи от Пиринска Македония да се пишат в паспортите като ``етнически македонци``. Те разтуриха на сила Македонските Братства и силенцираха мнението на потомците на Борците за Свобода от историческата, автентичната Вътрешна Македонска Революционна Организация, понеже те бяха неподкупни и не искаха да бъдат предатели на собственната си родова памет.

Идеологическите братя на предателите анти-българи от БКП в бившата Югославия, наложиха със сила и терор на Братята ни във Вардарска Македония фалшива национална идентичност базирана на сръбската национална доктрина и създадена от високо поставени югославски комунистически офицери.

Те, господарите на вашият ``лидер`` подпрепяха напълно де-българизирането на Република Македония, налагането със терор на фалшив национален идентитет и потъпкването от страна на сръбските агенти на историческото и културното ни наследство в Р. Македония.

Искаме да ви кажем, че така наречената Вмро-Бнд, никога е нямала, няма, и няма и да има нищо общо с историческата Македонска Революционна Организация.

Вмро-Бнд е фундация в ръцете на частните интереси на Каракачанов и еничарите около него. Историческата Вътрешна Македонска Революционна Организация никога не се е стремяла да бъде политическа партия, занимаваща се с проблеми като циганите, местните управленски проблеми или борба и коалиции с други движения.

Историческата ВМРО е РЕВОЛЮЦИОННА ОРГАНИЗАЦИЯ създадена ОТ НАРОДА и ЗА НАРОДА. ВМРО я създадоха страданията на нашите Братя в цялата географска област Македония. Воеводите Тодор Александров, Гоце Делчев, Яне Сандански, Даме Груев, Пере Тошев, Иван Михайлов и всички останали винаги бяха Борци за Свобода и Обединение на нашият Народ. Те действаха за ОБЩОНАРОДНАТА КАУЗА а не в интерес на фирми или фундации. Те дадоха живота си без страх за тази кауза. За да може днес да сме свободни и да се наричаме Българи и Македонци.

Предателите на Делото на Воеводите поставиха К. Каракачанов да води една измислена партия която отне имота и нарани паметта на загиналите за Свободата и Обединението.

За да бъде създадена политическа партия която да носи историческото име на ВМРО и тези четири свещенни букви изписани с кръвта на Борците за Свобода, нейните учредители трябваше да съгласуват това с Народа и да се допитат до мнението на потомците на Комитите. Те направиха точно обратното, ограбиха ги и им отнеха четерите свещенни букви изписани с кръвта на техните бащи и дядовци. Точно поради тази причина, Братя замислете се кой и защо подкрепяте.

Вашият ``лидер`` К. Каракачанов никога е нямал и няма нищо общо с Македония както и вие самите добре знаете. За това ние ще се опитаме със всички средства да спомогнем за публичният показ на истината относно ВМРО, нейното истинско лице и хората които спекулират с паметта на Воевеодите.


Обявяваме публично пред Вас и пред всеки който прочете този блог:

Че не признаваме Г-н Каракачанов за лидер на каквато и да е организация ориентирана към Македония и решаването на македонският въпрос.

Че не признаваме така наречената Вмро-Бнд за наследник на каквато и да е македонска организация.

Че ние заставаме зад Съюза на Македонските Организации и зад мнението на потомците на Комитите и Воеводите от ВМРО и със всички сили и средства ще защитим името на Организацията и нейното Дело.


Желаем Ви на Вас нашите Братя по кръв и съдба да бъдете разумни и да не позволявате да се манупулира по този жесток начин Истината и Делото в което сме сигурни, че и Вие вярвате.

Бог с вас !

Няма коментари:

Публикуване на коментар