вторник, 17 ноември 2009 г.

Комитското Братсво

Комитското Братсво е Организация на млади патриоти верни на Делото, Идеалите и Борбата на Старите Воеводи от Вътрешната Македонска Революционна Организация - ВМРО.

Ние младите Българи от България, Република Македония и диаспората създадохме младежка родолюбска организация, която нарекахме Комитско Братство. Наша цел е преди всичко да се борим с всички средства за доказване и публичен показ на истината около Македония, така наречения Македонски Въпрос и злоупотребите от страна на фирми-фундации като Вмро-Бнд с името на Вътрешната Македонска Революционна Организация.

ПОДКРЕПЯМЕ ИЗЦЯЛО БОРБАТА НА СЪЮЗА НА МАКЕДОНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ (СМО) СРЕЩУ ЛЪЖИТЕ, СПЕКУЛАЦИИТЕ С ИМЕТО НА ВМРО И ГРАБЕЖА НА ИМОТИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ ОТ СТРАНА НА БИВШИ ДОНОСНИЦИ - КОМУНИСТИ КАТО Г-Н КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ И НЕГОВАТА ФИРМА-ФУНДАЦИЯ НАРЕЧЕНА Вмро-Бнд.

Ние не сме радикални националисти и не подкрепяме никакви фашистки или ултра-деречистки организации от какъвто и да е тип и под какъвто и да е предлог.

Нашите Идеали са продължение на Борбата и Делото на Великите Воеводи от Вътрешната Македонска Революционна Организация, които загинаха за Свободата на Македония и духовното обединение на нашият Народ.

Те не мразеха Народа си. Тях народните мъки и страдания ги създадоха като Борци за Обединение и Свобода, и точно поради тази причина ние не мразим нашите Братя по кръв от Република Македония били те македонисти, сърбомани или както искате ги наречете. За нас те са равни, защото и в очите на Воеводите са били равни. Нашата Борба е против лъжите и спекулациите а не против обикновенните македонци.

Ние поддържаме идеята за Независима Македонска Държава и Духовно Обединение на нашият общ Народ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар